Stena ribbon
sommarjobbhead2
Säsongsjobb

Inför varje högsäsong söker Stena Line hundratals nya medarbetare. Sommaren är den period då vi har som mest att göra och då vi är i störst behov av Dig som brinner för service. Vi är en attraktiv arbetsgivare och konkurrensen om platserna är stor, varje medarbetare är noga utvald.
Störst är behovet inom servicen ombord på våra fartyg. Här finns tjänster inom Hotell, Restaurang och Butik. Flest tjänster har vi inom Hotell och Restaurang. Här passar du som lockas av utmaningen att ge god service till våra gäster. Du är uthållig, gillar att jobba i högt tempo och räds inte att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Att få gäster att känna sig välkomna är något du brinner för, oavsett vilken avdelning du är placerad på. Dessutom är du en person som trivs med att arbeta i grupp; du är hjälpsam och skapar goda relationer.

I början på december kan du som är intresserad av att börja arbeta under våren registrera din ansökan här på hemsidan. Vi söker då personer till ombordservice som är tillgängliga för arbete hela våren och sommaren. Är du främst intresserad av ett sommarjobb så vänta med din ansökan till januari då vi publicerar en ny annons på hemsidan för sommarjobb.

Till vår landorganisation söker vi inför högsäsongen Kajvärdar, Resesäljare samt personal till vår Check-In. I dessa tjänster arbetar Du i nära kontakt med våra gäster och vi ställer höga krav på din känsla för service och försäljning.

Sök säsongsjobb här