Stena ribbon
karriar
Att arbeta på Stena Line

En del har en kostym som uniform, en del har en overall, en del behöver ingen uniform alls.

Det krävs hundratals roller för att skapa prisvärda, minnesvärda resor som får våra gäster att må bra och vilja resa med oss igen. Oavsett om du arbetar i land eller ombord bidrar du till detta, på ett eller annat sätt.

Vårt engagemang och vår känsla för service har tagit oss långt – Stena Line är ett av världens största färjerederier. Inom organisationen arbetar ca 6000 personer, i en rad olika roller.

Vill du veta mer om arbetet ombord på något av våra fartyg? Filmen till höger ger dig en inblick i hur det kan vara att arbeta på Stena Line. Se den och känn efter om vi är rätt företag för dig.


Att arbeta ombord
Att arbeta ombord skiljer sig från de flesta andra arbetsplatser då det är en arbetsplats som ständigt rör sig. Våra fartyg kan liknas vid stora flytande hotell där en rad olika tjänster och eldsjälar behövs för att våra gäster skall få en resa de aldrig glömmer. Vi är stora tack vare att vi tänker smått. Det är detaljerna, de små sakerna, som gör den stora skillnaden. Skillnaden du minns.

Du ingår i fartygets säkerhetsorganisation under hela din vistelse ombord, 24 timmar om dygnet. Som ombordanställd ansvarar du för både för service och säkerhet. Säkerhetsorganisationen kan liknas vid en spelplan där varje spelare har en nyckelposition i säkerheten. Varje spelare är avgörande.

Våra jobb ombord
Arbetet ombord delas in i tre områden; däck, maskin och ombordservice. I vår ombordservice ingår tjänster i kök, restaurang, butik, hotell och gästservice.

Att arbeta i land

I land har Stena Line mer än 220 olika befattningar fördelade över en lång rad olika områden.

Nyligen tillsatta tjänster är bland annat Miljöcontroller, HR Partner, Systemutvecklare, Redovisningsekonom, Business controller, Supply Chain Manager, SQL-tekniker, Marknadsanalytiker och Informatör. Bara för att nämna några.


Se alla lediga jobb här

Har du vad som krävs för att bli en av oss?

Se filmen här

Vi övar för att rädda liv, kan du axla ansvaret?

Se filmen här